Drogba sahaya çıkmayı reddetti

Bir dönem Chelsea ve Galatasaray formaları da giyen dünyaca ünlü forvet Didier Drogba futbol hayatını sürdürdüğü Kanada'nın Montreal Impact takımı ile sorunlar yaşıyor. Sorunların sebebinin Napoli'nin ilgisi olduğu iddia ediliyor.
38 yaşındaki forvet, takımının Amerika MLS Ligi'nde oynadığı ve 2-2 berabere biten Toronto maçına ilk 11'de başlamaması sebebi ile sahaya çıkmayı redetti.
Fenerbahçe'de dejavu: Advocaat, Hiddink'in izinde
Montreal Impact takımının teknik direktörü Mauro Biello'nun yaptığı açıklamada "Didier kulübede oturmayı kabul etmedi. Benim planım onu sonradan oyuna almaktı ama kendisi ilk 11'de başlamayacağı için sahaya çıkmak istemedi" şeklinde konuştu. 2016 yılının Haziran ayından beri Montreal Impact forması giyen Didier Drogba 21 maçta 10 gol attı.
Napoli iddiası
Bu arada dış basında forveti Milik'in sakatlanmasıyla zor durumda kalan Napoli'nin Didier Drogba'yı transfer edeceği söylentileri dile getiriliyor. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Napoli'nin ilgisi nedeniyle Drogba'nın Montreal Impact ekibiyle sorunlar yaşadığı iddia ediliyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'da Trabzonspor deplasmanı şampiyonluk maçı olabilir
Avrupa basını, derbiyi manşetlere taşıdı: Mourinho'nun Fenerbahçe'si rayından çıktı
Jose Mourinho, Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la aynı kaderi yaşadı
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu'dan, Ali Koç'a tepki! Adaylık açıklaması...
Derbi yenilgisi sonrası Jose Mourinho'yu topa tuttu: Dünyanın en büyük hocasısın öyle mi?