hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dusan Tadic'in tek rakibi Harry Kane

    Dusan Tadicin tek rakibi Harry Kane
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Dün akşam Adana Demirspor ağlarını çok uzaklardan sarsan Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Dusan Tadic, tarihe geçecek bir gole imza attı. Yıldız ismin golü, bu sezon aynı şekilde uzaktan gol atan Harry Kane'e benzetildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe evinde Adana Demirspor'u ağırladı. Sarı-lacivertliler karşılaşmayı 4-2 kazanırken; golleri Alexander Djiku, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Serdar Dursun kaydetti. Tadic'in attığı gol ise geceye ve sezona damga vuracak cinstendi...

    HARRY KANE PUSKAS'A ADAY


    Bundesliga'da Bayern Münih forması giyen İngiliz dünya yıldızı Harry Kane, 9. haftada oynanan Darmstadt karşılaşmasında sahalarda ender görülen bir gole imza atmıştı. Kendi yarı sahasının gerisinden vurarak topu ağlarla buluşturan güncel gol kralı, Puskas'a aday gösterilmişti.

    DUSAN TADIC ÇOK UZAKLARDAN

    Adana Demirspor'da devre arasında sakatlanan Shahrudin Mahammadaliyev'in yerine oyuna giren Vedat Karakuş, kariyerinin en iyi gollerinden birini yedi. Orta sahada topu kaybeden Mavi-Şimşekler'e Fenerbahçeli Dusan Tadic acımadı. Çok uzaklardan kaleyi yoklayan Sırp yıldız, yılın golleri arasına girebilecek bir skor üretti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow