Emir Sarıgül'den Sabri açıklaması

Galatasaraylı yönetici Emir Sarıgül, Twitter hesabından gündemdeki konulara ilişkin açıklamada bulundu. Sarıgül, Sabri ile ilgili olarak da "Takımla çalışmalara başlayacağını ümit ediyorum" dedi.
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, hazırlık kampı kadrosuna alınmayan Sabri Sarıoğlu için Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sabri'nin eksik noktalarını en kısa sürede tamamlayıp takımla çalışamlara başlayacağını ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.
Son zamanlarda gündeme gelen sponsorluk konusuna da açıklık getiren Sarıgül, "Kulübümüz dünyanın en iyi finansına sahip 16. takımı. Türkiye'de 1. sırada. Şampiyonlar Ligi hedefleri, Süper Lig'in favorisi, sponsor mu bulamıyor?" dedi.
Emir Sarıgül, yeni teknik direktörleri Prandelli hakkında ise şunları yazdı:
"Tüm oyuncularımızla ilişkilerimi biliyorsunuzdur. Futbolcu-Yönetici ilişkisinden çok Abi-Kardeş gibiyizdir. Prandelli hocamız, takımımıza 4. Yıldızı takmak ve Şampiyonlar Liginde en iyi sonuçları almamızı sağlamak için geldi. Sn. Prandelli, Takımızı savaşan,inanan,disiplinli,daima hazır hisseden bir takım yapmak için yoğun bir şekilde çalışıyor."