Emrecan Uzunhan'ın maliyeti belli oldu

Beşiktaş bir süredir takibinde olan 21 yaşındaki stoperin transferinde sonunda işi bitirdi. İstanbulspor'a 2 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan %50 kar payı verecek olan Kartal, Emrecan Uzunhan'a da 5 yıllık imza attırdı.
Beklenen transferde sona gelindi, Beşiktaş İstanbulspor'dan stoper Emrecan Uzunhan'ı sonunda kadroya kattı. Yaklaşık 20 gün önce oyuncu ve kulübüyle prensipte anlaşan Siyah- Beyazlılar, Sarı-Siyahlı takımla ödeme takviminde yaşanan pürüzleri de giderdi ve transferi dün noktaladı.
İspanya'ya gidecek Kara Kartal'ın bu transfer karşılığında Sarı-Siyahlı kulübe 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ve sonraki satışta kardan yüzde 50 pay vereceği öğrenildi.
Beşiktaş kulübünü ikna ettikten sonra, Kartal'a imza atmak için bekleyen ve transfer süreci nedeniyle takımının sezon öncesi kampına katılmayan 21 yaşındaki oyuncuyla da 5 yıllık mukavele yaptı. Emrecan'ın Beşiktaş'ın yarın başlayacak İspanya kampı kadrosunda yer alacağı bildirildi.
(Fanatik)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan açıklamalar: Mourinho'ya teklif geldi! Osimhen 40 yılda bir gelir
Okan Buruk, Süper Lig'in yerli teknik adam geleneğini sürdürmek istiyor!
Sergen Yalçın'dan flaş açıklamalar! Eski öğrencisi hakkında konuştu...
Süper Lig'in tarihi takımları küllerinden yeniden doğdu
Yok böyle bonservis! Galatasaray'dan tarihe geçecek Victor Osimhen operasyonu...