Enner Valencia: Tanrı'ya şükür kendimi iyi hissediyorum

Fenerbahçe forması giyen Enner Valencia, Sivasspor maçında yaşadığı sakatlıkla ilgili olarak konuştu.
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakada sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcu Enner Valencia, kaleci Ali Şaşal Vural ile çarpışma sonucunda sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Takımla birlikte maçtan sonra İstanbul'a dönen Ekvadorlu golcü, takım uçağında açıklamalarda bulundu.
Maçın ardından takımla birlikte İstanbul'a dönen Enner Valencia, "İyiyim. Tanrı'ya şükür iyi hissediyorum kendimi. Daha çok 3 puanı aldığımız için mutluyum. Gollere baktım ama maçı izleyemedim hastanede. Goller hoşuma gitti ama 3 puan daha çok hoşuma gitti çünkü şampiyonluk savaşında yolumuza devam ediyoruz" dedi.
Ekvadorlu golcü, iyi olduğunu ailesinin de bildiğini belirterek, "Ailemle konuştum, iyi olduğumu biliyorlar." sözlerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Ernest Muçi, Trabzonspor'da kendini buldu! 3 maç 5 gol...

Galatasaray, Icardi'nin ayrılığına yeşil ışık yaktı! Devre arası sürprizi...

Başakşehir-Fenerbahçe maçı sonrası Tedesco eleştirisi: Takımın ayarlarıyla manasız oynuyor

BAŞAKŞEHİR - FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE BEIN SPORTS 1 ŞİFRESİZ | Süper Lig beIN SPORTS 1 Başakşehir - Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri

Galatasaray - Samsunspor maçı tartışmalı pozisyonlar! Penaltı için net yorum...
