hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erden Timur: Organize edilmiş, Amerika'dan yapılan operasyon

    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı futbol takımının kamp yaptığı Antalya'da açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erden Timur; Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşananlar, hakem eğitim toplantısından sızan görüntüler, Süper Kupa, hakem tartışmaları ve futbolda gündemi meşgul eden birçok konuya dair konuştuğu basın toplantısı düzenledi. 

    "AMERİKA'DAN YAPILAN BİR OPERASYON"

    Dün sosyal medyada hakem eğitim toplantısına dair paylaşılan görüntülerle ilgili Erden Timur, "Futbolda temiz eller operasyonu başlamalı diye çağrı yapmıştık. Toplumu rahatlatmak, şeffaf olmak gerekiyor. Sürekli bir mağdur edebiyatı oluşturup insanları manipüle etmek işi farklı bir boyuta getiriyor. Şeffaflık her şeyin çözümü. Dün yapılan şey, planlı ve Amerika'dan yapılan bir operasyon. Önceden farklı bağlantıları da varmış. FETÖ'yle bağlantıları olduğu da söylenen bir hesap üstünden böyle şeyler yayınlanıyor. Kesilip biçilip yayınlanıyor" dedi.

    "TÜM KAYITLAR PAYLAŞILSIN"

    Erden Timur, "Herkesin telefonu, banka hesapları incelensin. Hakemler, TFF üzerine çok ciddi baskı uygulanıyor. TFF dik duramıyor. VAR kayıtlarının tüm detayları paylaşılsın" ifadelerini de kullandı. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erden Timur: Organize edilmiş, Amerikadan yapılan operasyon

    "KORKU İMPARATORLUĞU ÇÖKMEDEN..."

    "Kazanılamayan şampiyonluklara bahane bulmak için bu kadar manipülasyon yapılıyor ve bu da işi bambaşka noktaya götürüyor. Bu korku imparatorluğu çökmeden, insanlara psikolojik baskıyla yapılan zulüm sona ermeden bu işi çözemeyiz" sözlerini de dile getiren Erden Timur, çözümün ise şeffaflık olduğunu belirtti. 

    "ÖNCEDEN KURGULANMIŞ BİR ŞEY SIZDIRILIYOR"

    Yine hakem eğitim toplantısından paylaşılan görüntülerle ilgili Erden Timur, "Önceden kurgulanmış bir şey TFF'den sızdırılıyor. İki tane maç var. Biz çıkıp konuşmuyoruz bile. Kim bu işi gerçekten geriyor, kim manipüle ediyor, kim medyaya baskı yapıyor bunların da açıklanması lazım" dedi.

    "TARAFTARIN TEKMELENMESİ DE YANLIŞ"

    Erden Timur, Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili ise "Maç sonrası yaşananlar olmaması gereken olaylar. Taraftarın sahaya girmemesi, sahaya su atılmaması gerekiyor. Bundan önce de başka maçlarda oldu. Hiçbir şekilde bunlar. Fakat aynı şekilde, sahaya giren taraftar etkisiz hale getirilmişken vurulması... Bırakalım futbolu, dışarıda bile yere düşmüş insana vurulması... Halil Umut Meler'e yerde vurulduğunda nasıl yankı uyandırmıştı bu da aynı şey. Hukukta en önemli şey eşitliktir. Kim olduğunuz, ne olduğunuz fark etmez. Giren taraftarın girmesi çok yanlış, etkisiz hale getirilmişken üstüne atlanması ve kafasının tekmelenmesi de yanlış" değerlendirmesini yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erden Timur: Organize edilmiş, Amerikadan yapılan operasyon

     "PFDK SEVKLERİ NEDEN YAPILMIYOR?

    Timur, yine aynı maçın sonrasındaki olaylarla ilgili futbolcuların sevklerinin henüz yapılmamasına ilişkin ise "PFDK sevkleri niye yapılmıyor? Baskıdan dolayı. Oyuncu sayısı azaltılacak deniyor, belki dedikodudur. Olaya karışan insanları sevk edersin. kim karışmışsa sevkini yaparsınız" değerlendirmesinde bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow



     
     
     

     
     
     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow