Erkek futbol takımının kadın teknik direktörü tarihe geçti

AFC Şampiyonlar Ligi maçında Çin'in Guangzhou Evergrande takımına 7-0 yenilen Hong Kong ekibi Eastern Long Lions'un 28 yaşındaki çalıştırıcısı Yuen-Ting Chan, bir kıta turnuvasına çıkan ilk kadın teknik direktör oldu
Manchester United ve Schalke 04 son 16'ya kaldı
Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Şampiyonlar Ligi maçında Çin'in Guangzhou Evergrande takımına 7-0 yenilen Hong Kong ekibi Eastern Long Lions'un 28 yaşındaki çalıştırıcısı Yuen-Ting Chan, bir kıta turnuvasına çıkan ilk kadın teknik direktör olarak tarihe geçti.
FIFA'dan yapılan açıklamada, bugünün AFC, Eastern Long Lions ve Yuen-Ting Chan için çok özel bir gün olduğu bildirildi. Chan'ın, erkek futbol takımlarında bir kıta turnuvasında yer alan ilk kadın teknik direktör olduğu kaydedildi.
Chan, 2015 yılında takımın başına geçmiş ve Eastern Long Lions'u liginde şampiyonluğa taşımıştı. Chan ve takımı, 13 haftası geride kalan bu sezonki Hong Kong Premier Lig'de ise namağlup lider konumda bulunuyor.
Eastern Long Lions, AFC Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Brezilyalı ünlü teknik direktör Luiz Felipe Scolari'nin çalıştırdığı Çin temsilcisi Guangzhou Evergrande'ye 7-0 mağlup oldu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Fenerbahçe maçı hakkında olay sözler: 8 kişi kalmalıydı
Alexander Sörloth rekor kırdı! LaLiga tarihine geçti...
Başakşehir-Fenerbahçe maçının hakemi Burak Pakkan'a olay sözler: Yaşı genç, başka işe yönelsin
Henry Onyekuru geri dönüyor! 2 teklif birden...
SON DAKİKA | Arda Turan'la görüşme gerçekleşti! Yeni adresi belli oluyor...