Erman Kılıç futbolu bıraktı

Sivasspor'da gösterdiği performansla bir dönem Süper Lig'de adını duyuran Erman Kılıç, 36 yaşında futbolu bıraktı. Erman Kılıç, kısa bir süre Galatasaray forması da giymişti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Erman Kılıç Instagram hesabından yaptığı açıklamayla futbol hayatını noktaladığını duyurdu. 36 yaşındaki oyuncu son olarak Erzincanspor'da forma giymişti.
2009-2013 yılları arasında Sivasspor'da gösterdiği performansla beğeni kazanan ve 2013'te Galatasaray'a bedelsiz transfer olan Erman Kılıç, sarı kırmızı ekipte sadece 2 ay kalmış ve resmi maçlarda forma giyemeden Eskişehirspor'a satılmıştı. Galatasaray'a 200 bin euro kazandıran Erman Kılıç, daha sonra birçok alt lig kulübünde forma giydi.
Eylül 2019'dan beri Erzincanspor forması giyen Erman Kılıç, 17 Şubat itibarıyla futbolu bıraktığını açıkladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Beşiktaş'ta kritik kongre! Serdal Adalı'dan, Dikilitaş projesi hakkında açıklamalar...
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan, Sergej Milinkovic-Savic bombası!
İlkay Gündoğan imzaya geliyor! Transfere onay çıktı...
SON DAKİKA | Fenerbahçe'den Uğurcan Çakır'a teklif! Ali Koç - Ertuğrul Doğan görüşmesi...
Galatasaray'da Hakan Çalhanoğlu transferi Victor Osimhen'e bağlı