Eskişehirspor'dan forma değişimi açıklaması

Eskişehirspordan forma değişimi açıklaması
expand

Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda TFF 1. Lig temsilcisi Eskişehirspor'u 3-0 yenerek adını son 16 turuna yazdırdı. Maçın sonunda ise ilginç bir olay yaşandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Eskişehirsporlu 16 yaşındaki futbolcu Buğra Çağlıyan, Rizespor'a 3-0 yenildikleri kupa maçından sonra formasını değiştirmek isteyen Samudio'ya kulübünün tasarruf yapmak için buna izin vermediğini belirtti. Samudio önce şaşkınlık yaşadı sonrasında ise formasını Buğra'ya verdi.

Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Çaykur Rizespor, kupada son 16 turuna yükseldi. 

Eskişehirspor: Malzeme eksikliğimiz yoktur

Eskişehirspor ise bu iddiaları yalanlayarak, "Bugün oynadığımız Rizespor maçı sonrasınd arakip takım oyuncusu Samudio ile oyuncumuz Buğra Çağlıyan arasında oluşan görüntülerde, forma verip vermeme kararı her zaman olduğu gibi oyuncularımızındır. Nitekim, oyuncumuzun formasını maç sonrasında Samudio'ya ulaştırdığı bilgisini almış bulunmaktayız. Kulübümüzde malzeme konusunda bir eksiklik yaşanmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarız." açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow