Eyüpspor Umut Nayir'i Ümraniyespor'a kiralık gönderdi

Eyüpspor Umut Nayiri Ümraniyespora kiralık gönderdi
expand

Spor Toto Süper Lig ekibi Ümraniyespor, Giresunspor'dan ayrılarak bu yaz Eyüpspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Umut Nayir'i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Ümraniyespor, geçen sezonu Giresunspor'da geçiren, bu yaz Transfer döneminde 1. Lig ekibi Eyüpspor'a 2 yıllık imza atan Umut Nayir'i kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Ümraniyespor'dan yapılan açıklamada; "Kulübümüz, Eyüpspor takımından 29 yaşındaki santrafor oyuncusu Umut Nayir'i 1 yıllık kiralık olarak renklerine bağladı. Umut'a hoş geldin diyor, nice başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kariyerinde Ankaragücü, Osmanlıspor, Göztepe, Beşiktaş, Bursaspor, Hajduk Split ve Giresunspor gibi kulüplerde forma giyen Umut Nayir, çıktığı 286 maçta 100 gol atıp 8 asist yaptı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow