hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fatih Terim yabancı hakemi, Yunan medyası da hocayı topa tuttu

    Fatih Terim yabancı hakemi, Yunan medyası da hocayı topa tuttu
    expand
    KAYNAKMilliyet

    Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Yunanistan Şampiyonluk Turu 2. haftasında PAOK'a 3-2 kaybetti ve şampiyonluk yolunda büyük bir darbe aldı. Terim maçın hemen ardından Danimarkalı hakem hakkında çok sert ifadeler kullandı. Yunan medyası da Fatih Terim'i sert bir dille eleştirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu sonuçla birlikte PAOK, şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan alarak puanını 63 yaptı. Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos ise 59 puanda kaldı. Bir sonraki karşılaşmada Panathinaikos, evinde AEK'i ağırlayacak. PAOK ise evinde Lamia'yı ağırlayacak.

    PAOK'a 3-2 mağlup olan Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim konuştu. Tecrübeli teknik direktör maçtan sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

    "Danimarka'nın en kötü hakemi buraya geldi. Yunan futbolu böyle kötü hakemleri hak etmiyor. Her şey bir tarafa, bu maça sadece 4 dakika ilave sürmek utanç verici. Rakibimizi tebrik ediyorum. Asla mazeret üretmiyorum ama böyle yabancı hakem gelecekse hiç gelmesin."

    YUNAN MEDYASI TERİM'İ ELEŞTİRDİ

    Yunanistan basını, Panathinaikos'un PAOK'a 3-2 kaybetmesinin ardından Fatih Terim'i eleştirdi. Sportal'da yer alan haberde "Fatih Terim, Razvan Lucesu'ya Jose Luis Mendilibar'ın ilk hafta kendisine verdiği hediyenin bir benzerini verdi. Hücum ikilisi, kanat oyuncusu, defansif orta saha oyuncusu olmayan ve Bakasetas, Ioannidis ve Mladenovic'in yorgun olduğu bir geri hatla sahaya çıkma yönündeki anlaşılmaz karar, Panathinaikos'un PAOK karşısında aldığı yenilgiye ve şampiyonluk şansının azalmasına mal oldu." ifadelerine yer verildi.

    Fatih Terim yabancı hakemi, Yunan medyası da hocayı topa tuttu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow