Kadıköy'de bir ilk! Fenerbahçe takibini sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor'u 3-1 yenerek lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü. Fenerbahçe bu sezon ezeli rakiplerine karşı ilk kez kazandı.
Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 11'de Michy Batshuayi, 58'de Luan Peres ve 71'de Enner Valencia kaydetti. Luan Peres, Şubat 2016'dan beri ilk golünü attı.
Trabzonspor'un golünü 80. dakikada penaltı atışından Trezeguet attı. Trabzonspor, Kasım 1982’den (Bahaddin Güneş) bu yana Süper Lig’de Fenerbahçe deplasmanındaki ilk penaltı golünü Trezeguet’nin ayağından buldu.
Fenerbahçe bu sonuçla puanını 71'e yükseltti ve Galatasaray'la arasındaki puan farkını 5'te tuttu. Trabzonspor ise 48 puanda kaldı.
Bu sezon Süper Lig'de 28 gole ulaşan Enner Valencia, lig tarihinde Fenerbahçe formasıyla bir sezonda en fazla gol atan iki yabancı oyuncudan biri oldu (Alex de Souza; 2010/11).
Fenerbahçe'de kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra, sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Lincoln Henrique ve Bright Osayi-Samuel kadroda yoktu. Serdar Aziz de teknik heyet kararı ile kadrodan çıkartıldı.
Trabzonspor'da Dorukhan Toköz, Stefano Denswil, Yusuf Yazıcı ve Anastasios Bakasetas maç kadrosuna alınmadı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Barış Alper Yılmaz tercihini yaptı! Galatasaray'ın bonservis beklentisi belli oldu...
Transferde Yusuf Akçiçek bombası! Fenerbahçe fiyatını belirledi...
Samsunspor, ilk transferini yaptı
FIFA Kulüpler Dünya Kupası Ne Zaman Başlıyor? FIFA Kulüpler Dünya Kupası Takımları Neler, Maçlar Hangi Kanalda Yayınlanacak? Kulüpler Dünya Kupası Maçları Nerede Oynanacak?
FENERBAHÇE KOMBİNE BİLETLERİ: Yeni Sezon Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?