Kadıköy'de 9 gollü düello! Galibiyet 90+5'te geldi

Kadıköy'de 9 gollü düello! Galibiyet 90+5'te geldi

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında gol düellosuna sahne olan maçta Fenerbahçe, sahasında Fatih Karagümrük'ü 5-4 yendi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Oyuna son dakikalarda dahil olan Michy Batshuayi, 90+5'te maçın skorunu belirledi. 5-4

Karagümrük, 84'te Burak Kapacak'la skoru 4-4'e getirdi. Fenerbahçe'den kiralık giden genç futbolcu gol sevinci yaşamadı. Fatih Karagümrük'ün, Fenerbahçe maçında attığı 4 isabetli şut da gol oldu.

Maçta üçüncü kez penaltı noktası gösterildi. 73'te Valencia, bu penaltıyı da gole çevirdi ve hat-trick yaptı. Fenerbahçe'nin dördüncü golünden sonra sarı lacivertli oyuncular, taraftarın protesto ettiği Altay Bayındır'ın yanına koşup moral verdi.

Haberlerimizi Google'da takip edin

En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.

Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

62'de Enner Valencia, 66'da Borini'nin karşılıklı penaltı golüyle skor 3-3 oldu.

24'te Kouassi, Karagümrük'ü öne geçirdi. 28'de Enner Valencia skoru 2-2 yaptı.

Fenerbahçe, 9. dakikada Miguel Crespo'nun golüyle öne geçti. Karagümrük, 16. dakikada Fabio Borini ile skoru eşitledi. 

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu kadroda yer almadı

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, rahatsızlığı nedeniyle Fatih Karagümrük maçının kadrosuna alınmadı. 23 yaşındaki futbolcunun mide enfeksiyonu geçirdiği ve bu sebeple kadroya alınmadığı öğrenildi.

Öte yandan sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Luan Peres, Joshua King ve Willian Arao da kadroda yer almadı. 

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber