Fenerbahçe 5 futbolcuyla görüşmelere başlıyor

Fenerbahçe 5 futbolcuyla görüşmelere başlıyor
expand

Fenerbahçe’de 9 ismin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Yönetim, 11’de düzenli olarak görev yapan Hasan Ali, Isla, Ozan, Tolga ve Dirar ile önümüzdeki günlerde masaya oturacak.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Sarı-lacivertlilerde ara transfer döneminin çalışmaları sürüyor. Yönetim bir yandan da sözleşmesi bitecek isimler için harekete geçti.

Fenerbahçe’de Erten Ersu, Mauricio Isla, Adil Rami, Hasan Ali Kaldırım, Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Emre Belözoğlu ve Nabil Dirar’ın kontratları haziranda sona erecek. Teknik heyet bu isimlerden Hasan Ali, Isla, Ozan, Tolga ve Dirar ile yeniden sözleşme yapılmasını talep etti. Yönetim de futbolculara, görüşmelere başlamak için menajerlerini bilgilendirmeleri mesajını gönderdi.

Fenerbahçe 5 futbolcuyla görüşmelere başlıyor

(Fanatik)

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow