hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe muhtemel 11!

    Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Fenerbahçe muhtemel 11
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe ile Hikmet Karaman yönetimindeki Adana Demirspor, Süper Lig'in 31. haftasında kozlarını paylaşacak. Sarı-lacivertli ekip, 3 puanı hanesine yazdırıp şampiyonluk yarışını sürdürmek istiyor. Fenerbahçe ile Adana Demirspor ligde 40. kez mücadele edecek. Geride kalan 39 maçta sarı-lacivertliler 22 galibiyet elde ederken, 5 kez de Adana ekibi hanesine 3 puan yazdırdı. 12 müsabaka ise beraberlikle noktalandı. Peki, Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın yayın bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe, bugün sahasında Adana Demirspor ile oynayacak. Ligde oynadığı son 5 müsabakayı kazanan sarı-lacivertliler, milli ara öncesinde konuk olduğu Trabzonspor'u 3-2 ile geçmişti. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 79 puanla 2. sırada girdi. Süper Lig'de aldığı 9 galibiyet ve 12 beraberlikle 39 puan toplayarak haftaya 9. sırada giren Akdeniz ekibi ise rakibi karşısında iyi sonuç almaya çalışacak.

    FENERBAHÇE - ADANA DEMİRSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

    Fenerbahçe - Adana Demirspor müsabakası 20.30'da başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

    FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın takımını şu 11'le sahaya sürmesi bekleniyor;

    Livakovic, Mert, Bonucci, Djiku, Ferdi, İsmail, Krunic, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

    FENERBAHÇE'DE 2 İSİM EKSİK

    Fenerbahçe, Adana Demirspor müsabakasında 2 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Bright Osayi-Samuel ile tedavisi devam eden Joshua King, zorlu müsabakada forma giyemeyecek. Bu isimlerin yanı sıra, hafif ağrıları bulunan Cengiz Ünder ile Fred'in durumuna maç saatinde teknik heyet tarafından karar verilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow