Fenerbahçe Arsenal'li genç yeteneğin peşinde

Fenerbahçe'nin, Arsenal'ın deneyim kazanması için kiraladığı genç forveti Joel Campbell'i sezon sonunda renklerine bağlamak istediği iddia edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İngiliz basınında yer alan haberlerde, Arsenal'ın 2011 sezonunda kadrosuna katmasının ardından Lorirent, Real Betis ve son olarak Olympiakos'a kiraladığı Kosta Rikalı forvet oyuncusu Joel Campbell'i, Fenerbahçe'nin istediği öne sürüldü.
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in 21 yaşındaki oyuncunun İngiliz temsilcisindeki geleceğine ilişkin henüz karar vermediği, Campbell'in sarı-lacivertli kulübe transferinin, Fransız teknik adamın onayına bağlı olduğu belirtildi.
Olympiacos'da bu sezon çıktığı 37 maçta 11 gol ve 11 asist kaydeden ve takımının UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura kadar yükselmesinde pay sahibi olan Kosta Rikalı golcü için Fenerbahçe'nin 10 milyon sterlini gözden çıkardığı ifade edildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gaziantep Stadyumu, Ziraat Türkiye Kupası finaline hazırlanıyor
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Fenerbahçe maçı hakkında olay sözler: 8 kişi kalmalıydı
Alexander Sörloth rekor kırdı! LaLiga tarihine geçti...
Başakşehir-Fenerbahçe maçının hakemi Burak Pakkan'a olay sözler: Yaşı genç, başka işe yönelsin
Henry Onyekuru geri dönüyor! 2 teklif birden...