Fenerbahçe geriden geldi, Galatasaray'ı mağlup etti

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nı geriden gelerek 2-1 yendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Turkcell Kadınlar Süper Lig'de 25'inci hafta derbi mücadelesine sahne oldu. Fenerbahçe ile Galatasaray, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan müsabakadan ev sahibi sarı-lacivertliler, 2-1'ik skorla ayrıldı.
SARI-LACİVERTLİLER GERİDEN GELDİ
Maça iyi başlayan Galatasaray, henüz 4'üncü dakikada Arzu Karabulut ile 1-0 öne geçti. Rakibine çabuk karşılık veren Fenerbahçe, 9'uncu dakikada beraberliği sağladı. İlk yarısı da 1-1- sona eren karşılaşmada 70'te sahneye çıkan Zenatha Coleman ise 90 dakikanın sonucunu sarı-lacivertliler lehine 2-1 olarak tayin eden golü kaydetti.
Bu sonucun ardından; Fenerbahçe haftayı 59, Galatasaray ise 57 puanla kapattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Galatasaray tribünleri 'istifa' diye bağırdı! Nihat Kahveci: Rakip 15 kat daha fazla transfer yaptı

Vincenzo Italiano, Beşiktaş ile Avrupa’da tarihe geçti

GALATASARAY - ÇORUM FK MAÇI HANGİ KANALDA? Süper Lig Açılış Maçı Galatasaray Çorum FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? İşte Muhtemel 11'ler

SÜPER LİG BUGÜN MÜ BAŞLIYOR? Trendyol Süper Lig Ne Zaman Başlıyor? İlk Maç Kimin? İşte TFF İlk Hafta Fisktürü...

Fenerbahçe’de Romelu Lukaku için imza töreni gerçekleştirildi: Türkiye benim ikinci evim
