hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe, son dakikalarda Pendikspor'u yendi

    Fenerbahçe, son dakikalarda Pendiksporu yendi
    expand

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Fenerbahçe, sahasında Pendikspor'u 4-1 yenerek lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe'nin gollerini 59'da Mert Hakan Yandaş, 87'de Batshuayi (pen), 90+4'te Ferdi Kadıoğlu ve 90+9'da İrfan Can Kahveci kaydetti. Pendikspor'un tek golünü 30'da Halil Akbunar attı.

    Pendikspor'da 3 kişi atıldı 

    Maçın 90+5. dakikasında Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, kırmızı kart gördü.

    Pendikspor'da Welinton, 71. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Lusamba, 90+1'de hakemi alkışladığı için ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Pendikspor 9 kişi kaldı.

    Sarı-lacivertli ekipte sarı kart cezalısı olan İsmail Yüksek'in yanı sıra sakatlıkları devam eden Joshua King ve Rodrigo Becao, Pendikspor karşısında kadroda yer almadı. Sarı-lacivertlilerde ayrıca ağrıları olan Leonardo Bonucci ile Saint-Gilloise maçına devam edemeyen ve MR sonuçları beklenen Çağlar Söyüncü de bu maçta takımını yalnız bıraktı.

    Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde Pendikspor'a kiraladığı Umut Nayir, sarı-lacivertli ekibe karşı ilk 11'de sahaya çıktı. 30 yaşındaki oyuncu, bu sezon Pendikspor formasıyla çıktığı 9 maçta 4 gol atma başarısı gösterdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tahsin Kaya unutulmadı

    Dün hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Tahsin Kaya, Fenerbahçe-Pendikspor maçında unutulmadı. 1986-1989 yılları arasında sarı-lacivertli ekibin başkanlığını yapan Kaya için maç öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow