hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'de derbi öncesi İsmail Kartal'dan futbolculara: Gururla döneceğiz

    Fenerbahçede derbi öncesi İsmail Kartaldan futbolculara: Gururla döneceğiz
    expand
    KAYNAKFanatik

    Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'ın konuğu olacak Fenerbahçe'de tek hedef 3 puan. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal kritik derbi öncesi futbolcularla toplantı gerçekleştirdi. İşte Kartal'ın sözleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail KartalGalatasaray deplasmanında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Kartal, hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda oyuncularına dev derbinin öneminden bahsederken takımına oldun güvenini de her fırsatta vurguladı. Kartal'ın Galatasaray maçına dair 3 puandan başka bir düşüncesi yok. Detaylar haberimizde... 

    Kartal'ın golcü tercihi merakla bekleniyor

    Galatasaray karşısında Fenerbahçe’nin ilk 11’inde en çok merak edilen konuların başında golcünün kim ya da kimler olacağı merak ediliyor. Bu sezon boyunca hücum hattında çoğunlukla çift santrforla oynamayı tercih etmeyen ve ileri uçta tek bir golcüye şans veren teknik direktör İsmail Kartal’ın, bu akşamki derbiye de böyle başlaması bekleniyor.

    Favori golcü Batshuayi!

    Fenerbahçede derbi öncesi İsmail Kartaldan futbolculara: Gururla döneceğiz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Michy Batshuayi ve Edin Dzeko arasında henüz net bir tercih yapamayan Kartal’ın an itibarıyla favori isminin Batshuayi olduğu öğrenildi. Belçikalı yıldızın, Dzeko’ya göre daha hareketli olmasının avantajını kullanmak isteyen tecrübeli hocanın, ilerleyen dakikalarda ise maçın gidişatına göre Dzeko-Batshuayi değişikliği yapması ya da ikisini birden sahada tutması da ihtimaller dahilinde yer alıyor.

    'Gururlu bir şekilde döneceğiz'

    Kartal’ın, maç öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, “Derbiyi kazanalım, hem şampiyonluk umudumuzu sürdürelim hem de camiamızı mutlu edelim. Sizlere güvenim tam. Hepiniz karakterli oyuncularsınız. Herkes şampiyonluğun bizim adımıza mucize olduğunu düşünüyor. Rakibin sahasına gideceğiz ve kazanarak evimize gururlu bir şekilde döneceğiz. Sizlerden tek isteğim, en ufak bir ihtimal kalana kadar buna inanmanız. Çıkın, elinizden gelenin en iyisini yapın ve 3 puanla maçı bitirin” dediği öğrenildi.

    Derbilerde tek yenilgisi var

    Panik yapmadan oyun planına sadık kalınmasını isteyen tecrübeli teknik adam, bu akşam ayrıca ligdeki başarılı derbi performansını sürdürmek istiyor. Deneyimli hoca, Fenerbahçe’nin başında Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı 9 maça çıktı ve tek yenilgisini; 18 Ekim 2014’teki ilk derbisinde Aslan’a karşı 2-1’lik sonuçla deplasmanda aldı. Beşiktaş’a karşı 4 galibiyet ve 2 beraberliği bulunan Kartal’ın, Cim Bom’a karşı da tek mağlubiyetinin yanı sıra 2 galibiyeti ve 1 beraberliği bulunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow