hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'de yönetim ve teknik heyetten futbolculara mesaj: Bitmedi

    Fenerbahçede yönetim ve teknik heyetten futbolculara mesaj: Bitmedi
    expand
    KAYNAKMilliyet

    Süper Lig'de bitime 4 hafta kala şampiyonluk yarışında ikinci sırada bulunan Fenerbahçe'de, yönetim ve teknik heyet futbolcularla görüşme gerçekleştirecek. Toplantıda futbolda son haftalarda sürprizler gerçekleşebildiğini belirtecek yetkililer, futbolculara, "Hiçbir şey bitmedi" mesajı verecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Önce Ziraat Türkiye Kupası’na ardından da UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne havlu atan Fenerbahçe’nin elinde sadece Trendyol Süper Lig kaldı. Sivasspor beraberliğiyle lider Galatasaray ile puan farkının dörde çıkmasına engel olamayan, buna rağmen derbide Beşiktaş’ı yenerek tekrar ayağa kalktığını gösteren sarı-lacivertli takımda hem teknik heyet hem yönetim düğmeye basacak.

    Üç günlük iznin ardından bugün Konyaspor maçının hazırlıklarına başlayacak olan Fenerbahçe’de teknik heyet takımın fizik gücünü yüksek tutmanın yanında, moral ve motivasyonu en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalar yapacak. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın öğrencileriyle gerçekleştireceği toplantılarda son dakikalarda, son haftalarda kaçan şampiyonlukları vurgulayacağı, ‘Biz son ana kadar aynı hırs ve mücadele ile sahada olacağız’ mesajını vereceği öğrenildi. Sarı-lacivertli takımın teknik patronunun ekibiyle yaptığı toplantıda da “Her sezon aynı bir sürpriz çıkabiliyor. Bu yüzden bizim tek yapmamız gereken son haftaya kadar savaşmak ve çıkacağımız dört maçı da kazanmak. Beşiktaş maçında özellikle ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koyduk. Yakaladığımız pozisyonlardaki gol yüzdemizi artırırsak, 4’te dört yaparız. Buna ben inanıyorum. Oyuncuların da moralini en üst seviyede tutmak için elimizden geleni yapmalıyız” dediği bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Krunic’e yakın ilgi

    Fenerbahçede yönetim ve teknik heyetten futbolculara mesaj: Bitmedi

    Fenerbahçe’de, Beşiktaş maçında yaşadığı sakatlığın ardından İsmail Yüksek sezonu kapatınca Rade Krunic, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın en önemli kozu haline geldi. Ancak tecrübeli futbolcunun bugüne kadar Türkiye’deki baskıyı kaldıramaması ve zaman zaman büyük hatalar yapması herkesin kafasında soru işaretine neden oldu.

    Buna rağmen Teknik Direktör İsmail Kartal’ın sezon başından itibaren alınmasını istediği öğrencisine güvendiği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının, Krunic ile yaptığı görüşmede, “Ben sana güveniyorum. Ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu herkes biliyor. Her oyuncu farklı bir ülkeye transfer olduğunda uyum sorunu yaşayabilir, baskı ağır gelebilir. Ama sen tecrübeli bir isimsin” dediği öğrenildi. İsmail Kartal’ın, Krunic ile yakından ilgileneceği ve konsantrasyonunu sadece sahaya vermesini isteyeceği öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow