hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'den göndermeli paylaşım: Gurur duyuyoruz alın terinizle

    Fenerbahçeden göndermeli paylaşım: Gurur duyuyoruz alın terinizle
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Süper Lig'i 99 puanla ikinci sırada noktalayan Fenerbahçe, rekorların yaşandığı sezonu kupasız tamamladı. Maçın ardından paylaşım yapan sarı-lacivertliler, 'Minnettarız mücadelenize, gurur duyuyoruz alın terinizle' ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig'de rekorların yaşandığı sezonda 99 puan alan Fenerbahçe, 102 puan alan Galatasaray'ın ardından sezonu ikinci noktaladı. Baştan sonra rekabetin yaşandığı yarış son haftaya kaldı. Fenerbahçe evinde İstanbulspor'u 6-0 mağlup ederken; Konyaspor deplasmanında 3-1 kazanan Galatasaray, liderliği kaptırmadı ve şampiyon oldu.

    Maçın ardından Fenerbahçe'nin paylaşımı ise gündem oldu. Taraftarlara seslenen sarı-lacivertliler uzun bir paylaşım yaptı.

    İŞTE FENERBAHÇE'NİN PAYLAŞIMI:

    "SENİ SEN YAPAN DEĞERLERİNLE ÇOK YAŞA, EMEKLERİNE MİNNETTARIZ FENERBAHÇE!

    Büyük emek, Sonsuz inanç, Son ana dek mücadele! Milyonların umudu ve dualarıyla! Fenerbahçe formasını sırtında taşıyan takımımıza sesleniyoruz: Minnettarız mücadelenize, gurur duyuyoruz alın terinizle! Biz, Tarih boyunca; Sayısız maç hakkımız yenerek koparıldık yarışlardan, Sayısız kez son maçta gözyaşlarımızla öğrendik en acı duyguyu, Biliyoruz, Şampiyonluklar değil seni sevme sebebimiz, Bizim sevgimiz tarifsizliklerin ötesinde, Aidiyetimiz açığa çıkar en zor günde, Mücadele ise en önde, Savunmaksa Fenerimizi, yorulmak nedir bilmeden! Bugün, Bir kez daha Rekorları alt üst ederek Trabzon’da, Rams Park’ta her şeye rağmen galip gelerek Şampiyonluğu kimin hak ettiğini herkes gördü! “Kayrılan” rolünü iyi oynadı, Sorumlular parçası oldu! Bugün, Hak edilmeyen bir şampiyonluk daha yazıldı tarihe, Bugün, Bir kez daha gururla üzüldü milyonlar! Ve bugün, Fenerbahçe, adıyla, armasıyla, formasıyla, Yine kalplerimizde, dillerimizde! Üzüldüğün gün öğrendiklerinle mücadeleye devam! Seni sen yapan değerleri kucaklayıp yarınlara inan! Ve sonsuza dek yaşa Fenerbahçe, Her başarını alın terin ve hakkınla kazandığın için Yaşa Fenerbahçe, Milyonlarca taraftarınla inandığın, kenetlendiğin için… Ve bir kez daha gurur duy Fenerbahçeli Bu onurlu Fener’in parçası olduğun, gerçekleri en iyi sen bildiğin için! Sonsuz teşekkürler Büyük Taraftarımız!"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow