Fenerbahçe'den Kolarov ve Luiz Gustavo atağı!

Fenerbahçeden Kolarov ve Luiz Gustavo atağı
expand

Fenerbahçe Kolarov ve Luiz Gustavo için son taarruza hazırlanıyor. Menajerleri devreden çıkartan Başkan Koç, Gustavo ve Kolarov için gereken tüm fedakarlığı yapacak.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Fenerbahçe Kolarov ve Luiz Gustavo için son taarruza hazırlanıyor. Başkan Ali Koç'un görüşmelerde menajerleri devreden çıkarttığı kulüp yöneticileriyle bizzat kendisinin yüz yüze görüşeceği bildirildi.

Gustavo için taksitli seçenek

Başkan Koç, bu 2 transfer için tüm fedakarlığı da yapmaya hazır. Gustavo için Marsilya'ya ilk yıl için 4 milyon, 2. yıl için 1.5 milyon ve 500 bin Euro bonus olmak üzere 6.5 milyon Euro'luk teklif yaptı.

2 Eylül'e kadar bitirilecek...

Transferin son tarihi olan 2 Eylül'e kadar bu iki futbolcuyu çubuklu formayı giydirmekte kararlı olan Başkan Koç, stoper transferini gerek kalırsa devre arasına bırakacak.

Kaynak: Takvim

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow