hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'nin Avrupa Konferans Ligi maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi sonuçları...

    Fenerbahçenin Avrupa Konferans Ligi maçı ne zaman UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi sonuçları...
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 kuraları bugün çekildi. UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Sparta Prag ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Galatasaray 4-1 kaybederek Avrupa'ya veda etti. Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider bitirerek doğrudan son 16'ya yükselen Fenerbahçe'nin rakibi ise belli oldu. İşte kura çekimi sonuçları.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura eşleşmeleri futbolseverler tarafından sorgulanıyor.  Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonunda maçlar dün akşam tamamlandı. Galatasaray sahadan 4-1 mağlup ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Avrupa Ligi'nde dün gece oynanan Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçlarının ardından kura çekimine katılacak diğer 8 takım netlik kazandı. Gruplarını lider bitiren Liverpool, Brighton, West Ham, Bayer Leverkusen, Rangers, Slavia Prag, Villarreal ve Atlanta direkt olarak son 16 turuna kalmıştı. Play-off turunda rakiplerini eleyen Sparta Prag, Marsilya, Sporting Lizbon, Roma, Benfica, Milan, Freiburg ve Karabağ adını son 16'ya yazdırdı. 

    FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ BELLİ OLDU

    Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'ndaki rakibi Union Saint-Gilloise oldu. Fenerbahçe, rakibi ile ilk maçı 7 Mart'ta Belçika'da, rövanşı ise 14 Mart'ta İstanbul'da oynayacak. Sarı lacivertlilerin turu çekmesi halinde ise çeyrek final kuraları 15 Mart'ta çekilecek. UEFA Konferans Ligi'nde final ise 29 Mayıs'ta, Yunanistan'ın başkent Atina'daki AEK Arena'da oynanacak. 

    Fenerbahçenin Avrupa Konferans Ligi maçı ne zaman UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi sonuçları...UEFA AVRUPA LİGİ'NDE SON 16 EŞLEŞMELERİ

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    -Sparta Prag - Liverpool
    -Marsilya - Villarreal
    -Benfica - Rangers
    -Freiburg - West Ham United
    -Sporting - Atalanta
    -Milan - Slavia Prag
    -Karabağ - Leverkusen

    UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ SON 16 TURU EŞLEŞMELERİ

    -Union SG-Fenerbahçe 
    -Servette-Viktoria Plzen 
    -Ajax-Aston Villa 
    -Molde-Club Brugge 
    -Dinamo Zagreb-PAOK 
    -Sturm Graz-Lille 
    -Maccabi Haifa-Fiorentina
    -Olympiacos-Maccabi Tel Aviv

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow