Fenerbahçe'ye 3 isimden güzel haber

Fenerbahçe, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Ardından sahaya geçen sarı-laciertli oyuncular, koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla devam ettirdikleri idmanda 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Dar alanda çift kale maçla devam eden antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Sarı-lacivertli etipte; Atilla Szalai, Gustavo Henrique ve Miha Zajc takımla çalışmalara başladı.
Hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Fenerbahçe, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Sivas’a hareket edecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'da panik! Yunus Akgün imzalamazsa...
Galatasaray’da derbi mesaisi sürüyor
Teknik direktörlüğü bırakan Alex de Souza'nın yeni görevi ve adresi belli oldu
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus suskunluğunu bozdu! Mourinho ve Talisca sözleri...
Beşiktaş, Galatasaray mesaisine başladı