hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'ye Olympiakos maçı öncesi iyi haber! Sakatlar dönüyor...

    Fenerbahçeye Olympiakos maçı öncesi iyi haber Sakatlar dönüyor...
    expand
    KAYNAKFanatik

    UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde 11 Nisan Perşembe günü deplasmanda Olympiakos ile mücadele edecek olan Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan isimler antrenmanlara geri döndü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tüm Türkiye son günlerde Süper Kupa’da neler yaşanacağına kilitlenmişti. Fenerbahçe Yönetimi, Şanlıurfa’ya U19 oyuncularını götürerek, kritik Olympiakos maçı öncesinde A takımı bu gündemin dışında tuttu ve ekstra yorulmalarının önüne geçti.

    SAMANDIRA'DA KEYİFLİ ORTAM

    Sarı-Lacivertliler, bu süreçte Samandıra’da perşembe günkü zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını son derece keyifli bir ortamda sürdürdü. Takımda moraller tavan yapmış durumda. İsmail Kartal’ı en çok memnun eden gelişme ise sakatların bir bir takıma dönmeleri oldu.

    Fenerbahçeye Olympiakos maçı öncesi iyi haber Sakatlar dönüyor...

    ÇİFTE MÜJDE

    Cengiz Ünder, önceki günkü antrenmanla birlikte arkadaşlarına katılmıştı. Dün de iki müjde birden geldi. Fred ve İsmail Yüksek, takımla çalışmalara başladı. Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş ile Michy Batshuayi geçen hafta sakatlıklarını atlatmıştı.

    Sarı-Lacivertliler’de zorlu Olympiakos mücadelesi öncesi tek eksik olarak Joshua King kaldı. Tecrübeli oyuncunun cuma günü çalışmalara başlaması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow