Fenerbahçe'yi bekleyen 6 sarı tehlike

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Eryaman Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Sarı-lacivertli ekipte 6 oyuncu bu maçta kart görmeleri halinde Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.
Milli maçlar sebebiyle lige verilen ara öncesinde oynadığı son karşılaşmada evinde Demir Grup Sivasspor'a karşı kritik bir galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, aynı puanda bulunduğu MKE Ankaragücü önünde de kazanarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor.
Haftaya 31 puanla 13. sırada giren teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki sarı-lacivertliler, Galatasaray derbisi öncesi moral depolamayı da hedefliyor.
Bu sezon deplasmanlarda gösterdiği kötü performansla dikkati çeken Fenerbahçe, rakip sahada çıktığı 13 lig müsabakasının sadece 1'ini kazanabildi.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kadıköy'de yapılan maçı MKE Ankaragücü 3-1 galip tamamlamıştı.
Fenerbahçe'de bu mücadele öncesi Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Roberto Soldado, Eljif Elmas, Nabil Dirar ve Roman Neustaedter sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Bu isimler, MKE Ankaragücü karşısında sarı kart görmeleri durumunda, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Fenerbahçe maçı hakkında olay sözler: 8 kişi kalmalıydı
Alexander Sörloth rekor kırdı! LaLiga tarihine geçti...
Başakşehir-Fenerbahçe maçının hakemi Burak Pakkan'a olay sözler: Yaşı genç, başka işe yönelsin
Henry Onyekuru geri dönüyor! 2 teklif birden...
SON DAKİKA | Arda Turan'la görüşme gerçekleşti! Yeni adresi belli oluyor...