hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fernando Santos'un Al-Musrati'yi neden oynatmadığı belli oldu

    Fernando Santosun Al-Musratiyi neden oynatmadığı belli oldu
    expand
    KAYNAKFanatik

    Devre arasında Braga'dan 12 milyon Euro'ya transfer edilen Al-Musrati, Fernando Santos tarafından son haftalarda oynatılmadı. Portekizli hocanın Libyalı yıldızı neden oynatmadığı belli oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş, transfer çalışmalarının son gününde Legia Varşova'dan Ernest Muçi ve Portekiz ekibi Braga'dan Al Musrati'yi renklerine bağlamıştı. Kara Kartal, Musrati için 12 milyon Euro ödemiş ve kulüp tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirmişti. Muçi için de 10 milyon Euro'ya el sıkışılmış, Arnavut 10 numara da kulübün en pahalı 2. imzası olarak tarihe geçmişti.

    İki maçta toplam 19 dakika...

    Muçi performansıyla kısa sürede beğeni kazansa da Al Musrati camiada soru işareti yarattı. Libyalı oyuncuyu, Fernando Santos, Başakşehir karşısında 71. dakikada oyuna almış, Samsunspor mücadelesinde ise tecrübeli isme hiç süre vermemişti. Yaşananlar sonrasında ise kamuoyunda, 'Musrati neden oynamıyor?' sorusu sorulmaya başlanmıştı.

    'Çevre kontrolü yok'

    Fanatik'in haberine göre; normalde Fernando Santos’un, Libyalı oyuncunun transferine, “Kendisini iyi tanıyorum. Çevre kontrolü yok. Oyunu iki yönlü oynama özelliğine sahip değil” sözleriyle karşı çıktığı ancak buna rağmen alınmasına tepki olarak 28 yaşındaki oyuncuyu yedeğe çektiği bildirildi.

    Topraktepe, Musrati'yi 11 düşünüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Santos'un ayrılmasıyla birlikte deneyimli orta sahanın geleceği merak ediliyor. Sezonun kalan bölümünde Beşiktaş'ı çalıştıracak olan Serdar Topraktepe'nin, yıldız oyuncuyu 11'de oynatması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow