Fikret Orman tek aday

Son dakika gelişmesine göre Beşiktaş Kulübünün 16 Eylül Pazar günü yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olan Fikret Orman, dilekçesini teslim etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, başkan Fikret Orman'ın BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde düzenlenecek kongrede başkan adaylığı için dilekçe ve yönetim kurulu listesini divan başkanlık kuruluna sunduğu ifade edildi.
Haber1903'ün haberine göre aday olması beklenen Aziz Çankırı'nın ise yeterli sayıda noter tasdikli imza toplayamadığı öğrenildi.
Orman, kurulda tüzükten 4 maddeyi değişiklik oylamasına sunacağını ve bunun dışında herhangi bir sürpriz olmayacağını ifade etti. Seçimli Olağanüstü Genel Kurul, 16 Eylül tarihinde yapılacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'da Hakan Çalhanoğlu transferi Victor Osimhen'e bağlı
Paul Onuachu geri dönüyor! Resmi imza çok yakın...
Solskjaer gidişine izin vermedi! Mustafa Erhan Hekimoğlu'na transfer teklifi...
Fenerbahçe'nin Faslı yıldızlarına dev bonservis! Amrabat ve En-Nesyri'ye ilgi var...
Galatasaray Transfer Haberi | Ahmetcan Kaplan için Ajax’la temaslar başladı