Florentin Pogba: Bana saldırmadılar

Florentin Pogba: Bana saldırmadılar
expand

Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Antalyaspor'a 1-0 mağlup olarak ligin son 2 haftasına girilirken büyük yara alan Gençlerbirliği'nde futbolcular arasında arbede yaşandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Maçın bitiş düdüğünün ardından Gençlerbirliği futbolcuları, karşılaşmanın 88'inci dakikasında formasını çıkartarak sahayı terk eden Floretin Pogba'ya sert şekilde tepki gösterdi.

Araya giren güvenlik güçleri futbolcuları yatıştırdı ve Pogba güvenlik altına alındı. Daha sonra kulüp yöneticileri kavganın çıktığı yere gelerek sporcuları yatıştırdı.

Fırat Aydınus Twitter'ı karıştırdı

Bu olay sonrası Pogba: "Takım arkadaşlarım bana fiziksel saldırıda bulunmadı. Sadece bir şeyler söylediler. Türkçe olarak bağırıp çağırdılar ama söylediklerinden hiçbir şey anlamadım." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow