Galatasaray'a Fransız golcü

Fransız Basını, Marsilya'da forma giyen fransız Andre-Pierre Gignac'ın 2014-2015 sezon sonunda Galatasaray'a transfer olabileceğini iddia etti.
Bölgesel gazete La Province'in haberine göre "Gignac'ı Marsilya'ya bağlayan ve 2015 Haziran'da son bulan kontratın uzatılması için gereken şartların oluşmadığı ve bu durumda başarılı futbolcunun başka bir kulübe transfer olabileceği ve kendisini isteyen kulüplerden birinin Galatasaray olduğu" duyuruldu. Haber sırası ile Goal.com ve BFM TV'den de yayınlandı.
Maç izlerken çekirdek çıtlatamayacaklar!
Gignac'ın Kariyeri
2007 yılında FC Lorient takımından Toulouse FC takımına transfer olan Gignac, ilk sezonunda kötü bir performans gösterdi: Fransa liginde sadece 2, ve UEFA Kupası'nda bir golle yetindi. İlk onbirde oynaması için alınan futbolcu, genellikle yedekler arasında kaldı. Takımı ise son maçta birinci ligde kalmayı başardı.
Yeni sezonda, yeni teknik direktörün gelmesiyle, Gignac ilk onbirde yerine bulmaya başladı. Ligde iyi bir performans çizen Fransız futbolcu, Eylül ve Mart aylarında Fransa liginin ayın futbolcusu seçildi. Ligin 29. haftasında 18. golünü atarak takımının tarihine geçti : 1984-85 sezonunda Yannick Stopyra adında Toulouse FC takımının forvet oyuncusu Fransa liginde tam 17 gol atarak, Toulouse FC'nin en çok gol atan forveti olmuştu.
2008-09 sezonunda 24 golle Fransa ligi gol kralı olmuştur.