Galatasaray'a Suudi rakip

Galatasaray devre arası hazırlık dönemi kapsamında Suudi Arabistan’ın El İttifak ekibiyle 9 Ocak Pazartesi günü dostluk maçı yapacak.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Transfer gündemi yine hareketli
Sarı-kırmızılı takımın ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde yapacağı maç, Dammam kentindeki Prens Muhammed bin Fahd Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak.
Dammam kentinde 1945 yılında üç kulübün bir araya gelmesiyle kurulan El İttifak, 1984 yılında Arap kulüplerinin katıldığı turnuvada şampiyonluğa ulaşarak uluslararası arenada ülkesine kupa kazandıran ilk ekip olarak Suudi Arabistan futbol tarihinde ayrı bir konuma sahip. El İttifak, daha önce iki şampiyonluk yaşadığı Suudi Arabistan Profesyonel Ligi’nde bu sezon oynadığı 15 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.
Suudi Arabistan ekibinin teknik direktörlüğünü İspanyol Juan Carlos Garrido yapıyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Fenerbahçe maçı hakkında olay sözler: 8 kişi kalmalıydı
Alexander Sörloth rekor kırdı! LaLiga tarihine geçti...
Başakşehir-Fenerbahçe maçının hakemi Burak Pakkan'a olay sözler: Yaşı genç, başka işe yönelsin
Henry Onyekuru geri dönüyor! 2 teklif birden...
SON DAKİKA | Arda Turan'la görüşme gerçekleşti! Yeni adresi belli oluyor...