Galatasaray'da 3 futbolcu takıma döndü

Süper Lig'in 12. haftasında 18 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi.
Futbolcuların, gruplar halinde dar alanda pas ve topa sahip olma idmanıyla sürdürdükleri antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma üzerinde durulduğu bildirildi.
Angelina Petrova'dan Messi'ye özel poz
Antrenmana, milli takım kamplarından dönen Martin Linnes, Badou Ndiaye ve Garry Rodrigues'in de katıldığı aktarıldı.
Galatasaray, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç için kampa girecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süper Lig devinde rota Alexander Sörloth!
Muslera sonrası kaleci transferinde gaza basıldı! Galatasaray için 3 aday...
Ballon d’Or favori listesi değişti! Messi ve Ronaldo yıllar sonra yok
FENERBAHÇE KOMBİNE BİLET SATIŞI: Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Fenerbahçe'de transfer gündemi çok yoğun! Değişiklikler kapıda...