Galatasaray'da Nihat Doğan'a ihraç başvurusu

Galatasarayda Nihat Doğana ihraç başvurusu
expand

Sarı kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, disiplin kuruluna dilekçe verdi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Mersin'in Tarsus İlçesinde evine gitmek için bindiği minibüste tecavüz edildikten sonra vahşice öldürülen Özgecan Aslan cinayetinden sonra attığı "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweeti tepki çekti. Doğan, tepkiler sonrası tweeti sildi.

Tweet sonuncunda büyük tekpi alan Nihat Doğan, Galatasaray camiasında da yoğun eleştirilerin odağında. Eski yönetici Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulundu.

Eski yönetici Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulundu.

Acun Ilıcalı, Nihat Doğan'ı Survivor'a götürmüyor

Nihat Doğan büyük tepki çeken tweetini sildi

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow