hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'da Okan Buruk'un Alanyaspor maçı planı hazır

    Galatasarayda Okan Burukun Alanyaspor maçı planı hazır
    expand
    KAYNAKFanatik

    Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak Galatasaray, zorlu virajı 3 puanla dönmek istiyor. Bu bağlamla çalışmalarına devam eden teknik direktör Okan Buruk, hücum bölgesinde planlarını hazırladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray’da artık tüm gözler yarın deplasmanda oynanacak Alanyaspor sınavına çevrildi. Sarı-Kırmızılı ekibin en kritik virajlarından biri olan Alanya’ya karşı, teknik direktör Okan Buruk zafer planını hazırlamış durumda.

    Aurier ilk kez süre alabilir

    Kale her zaman olduğu gibi Muslera'ya sol bek yine Köhn'e emanet olacak. Sağ bekte Kaan Ayhan oynayacak, takımla çalışmalara başlayan yeni transfer Aurier’in ise ilk kez Alanya maçının 2. yarısında süre alması bekleniyor. Stoperde de yine Abdülkerim ile Nelsson’un denendiği bildirildi. Merkezde Torreira - Kerem Demirbay ikilisinin yeri garanti.

    Icardi-Mertens...

    Galatasarayda Okan Burukun Alanyaspor maçı planı hazır

    12 haftalık galibiyet serisini 13’e çıkarmak isteyen Cim Bom’da, hücum hattında sürpriz bir tercih bekleniyor. Son taktik provada ileri uçta Icardi’yi kullanan Okan hoca, forvet arkasında da Mertens’i oynattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Zaha ve Ziyech yedek

    Kanatlarda görev almaları beklenen Zaha ve Ziyech’in ise yedek takımda forma giydiği öğrenildi. Buruk kenarlarda tercihini yine Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper’den yana kullanmaya hazırlanıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow