hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'da tebrik edilen ilk isim Fernando Muslera oldu

    Galatasarayda tebrik edilen ilk isim Fernando Muslera oldu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaray zorlu Adana Demirspor deplasmanından 3 puanla dönerken; Aslan payını kalesini gole kapayan Fernando Muslera aldı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tecrübeli eldiven Fernando Muslera en kritik anlarda yaptığı yüzde yüzlük kurtarışlar, Galatasaray’ı oyunda tutarken, 3-0'lık galibiyette büyük rol oynadı. Son düdük çaldığında da Okan Buruk’un ilk kutladığı isim Muslera’ydı.

    Takım arkadaşları da Uruguaylı file bekçisine sarılarak teşekkür ettiler. Fanatik'in haberine göre; Nando maçtan sonra da, “Galiba şampiyonluk modumu açtım” diyerek gülümsedi. 37 yaşındaki kaleci, geçtiğimiz günlerde Galatasaray’la 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

    GOL YEMEME REKORUNU GELİŞTİRDİ

    Karşılaşmada yaptığı başarılı kurtarışlar yaparak takımının galibiyetinde büyük rol oynayan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Süper Lig’de 17. kez kalesinde gol görmezken, kendisine ait olan sarı-kırmızılılarda bir sezonda en çok maçta gol yememe rekorunu da geliştirdi.

    Muslera, 2011-2012 sezonunda Süper Lig’de normal sezonda 90 dakika oynadığı 32 karşılaşmanın 16’sında kalesini gole kapatmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow