hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'da Victor Nelsson dev takımla anlaştı! Transfer oluyor...

    Galatasarayda Victor Nelsson dev takımla anlaştı Transfer oluyor...
    expand
    KAYNAKFanatik

    Galatasaray, geçtiğimiz transfer dönemlerinde istediği bonservis bedeli karşılanmadığı için Victor Nelsson'u takımda tutma kararı almıştı. Danimarkalı yıldızın satışında bu sefer kolaylık sağlanacak. İşte Victor Nelsson'un anlaştığı dev kulüp.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    7 milyon Euro bonservis bedeliyle imza attığı Galatasaray’da kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan Victor Nelsson, son 2 transfer döneminde Avrupa kulüpleriyle masaya oturmuş, ancak yönetimden izin çıkmayınca ayrılık gerçekleşmemişti. Sezon başında Sanchez’in transfer edilmesiyle yedek stoper konumuna gerileyen Danimarkalı savunmacı, eylül ayında isyanını dile getirmiş, sonraki süreçte as oyuncuların sakatlanmasıyla beraber tekrar formasına kavuşmuştu.

    Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda ise Nelsson, artık mutlu olduğunu ve şampiyonluğa odaklandığını dile getirmişti. Danimarka Milli Takımı’na da düzenli olarak katılan Nelsson’un bu süreçte yine birkaç kulüple transfer görüşmesi yaptığı kaydedildi.

    Galatasarayda Victor Nelsson dev takımla anlaştı Transfer oluyor...

    NAPOLI İLE EL SIKIŞTI

    25 yaşındaki savunmacının son olarak görüştüğü ekiplerden İtalyan devi Napoli’yle el sıkıştığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi, daha önce başta Sevilla olmak üzere Nelsson’un “Evet” dediği kulüplerden gelen teklifleri beğenmeyerek geri çevirmişti. Napoli’nin henüz resmen Galatasaray’ın kapısını çalmadığı, ancak Nelsson’un yönetimle yaptığı son görüşmede artık kariyerini bir üst aşamaya taşımak üzere söz aldığı belirlendi.

    STOPERDE ROTASYON OLUŞTURULDU

    Dolayısıyla Sarı-Kırmızılı kulübün bu kez Nelsson’un önünü açması bekleniyor. Abdülkerim ve Sanchez’in uyumundan çok memnun olan Okan Buruk, Emin Bayram’ın geri dönüşü ve kadrosunda Kaan Ayhan’ın da bulunmasıyla stoper rotasyonunu tamamlamış olacak.

    15 MİLYON EURO'LUK BEKLENTİ

    Galatasaray’ın Nelsson’un satışından bonservis beklentisi ise 15 milyon Euro civarında. Kulübe yakın kaynaklar, ayrılığın artık çok yakın olduğunu ifade ediyor.

    Galatasarayda Victor Nelsson dev takımla anlaştı Transfer oluyor...

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow