Galatasaray'dan bir transfer daha

Galatasaray futbol takımının en son transferi Hollandalı kondisyoner Youssef Vos'u oldu.
Yeni sezona teknik direktör Jan Olde Riekerink'le devam etme kararı alan Galatasaray, teknik ekibi de Hollandalı çalıştırıcının istekleri doğrultusunda şekillendiriyor.
Fanatik'in haberine göre, sarı-kırmızılı kulüp bu doğrultuda Riekerink'in vatandaşı olan kondisyoner Youssef Vos'la anlaştı. 44 yaşındaki futbol adamı, daha önce FC Omniworld, AGOVV Apeldoorn ve Panathinaikos'ta görev yaptı. Vos, 2 Kasım 2015'den bu yana herhangi bir kulüpte çalışmıyor.
Böylece Youssef Vos; Riekerink, Sneijder ve Donk'un ardından Galatasaray'daki dördüncü Hollandalı isim oldu. Galatasaray bir süre önce Alman kondisyoner Michael Wenzel'le yollarını ayırmıştı.
Arda Turan Real Madrid formasını beğenince...
Michael Wenzel, görevden ayrılan İtalyan Stefano Moreno'nun yerine göreve gelmiş ancak sezon başlamadan Türkiye'den ayrılmıştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe'den Diego Carlos kararı! Yönetim bin pişman...
Gaziantep Stadyumu, Ziraat Türkiye Kupası finaline hazırlanıyor
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Fenerbahçe maçı hakkında olay sözler: 8 kişi kalmalıydı
Alexander Sörloth rekor kırdı! LaLiga tarihine geçti...
Başakşehir-Fenerbahçe maçının hakemi Burak Pakkan'a olay sözler: Yaşı genç, başka işe yönelsin