Galatasaray'ın dev maçta en büyük kozu taraftarı olacak!

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam temsilcimiz Galatasaray'a konuk olacak olan Manchester United, daha önce sarı-kırmızılılarla İstanbul'da karşılaştığı 3 maçta gol bile atamadı. Cim Bom'un en büyük kozu, yine tribünlerdeki 50 bin aslan olacak.
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma yolunda en kritik virajda. Cim Bom, evinde Kopenhag’la berabere kalıp deplasmanda Manchester United’ı yenmişti. Aslan, Bayern Münih’i ise kelimenin tam anlamıyla iki maçta da elinden kaçırdı.
BU KEZ RAKİP UNITED
Bu akşam Ali Sami Yen Rams Park’ın konuğu Kırmızı Şeytanlar olacak. Manchester United, buranın ‘cehennem’ atmosferine hiç yabancı değil. İngiliz devi, Ali Sami Yen’de 9 Kasım 1993 ve 28 Eylül 1994’teki maçlarda Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı. 20 Kasım 2012’de ise Aslan, güçlü rakibini 1-0 mağlup etti.
MÜTHİŞ BİR ATMOSFER BEKLİYOR
Manchester United’ı, henüz gol sevinci bile yaşayamadığı bu deplasmanda yine müthiş bir atmosfer bekliyor. Sarı-kırmızılı futbolseverler, satışa çıkan biletleri kısa sürede bitirdi.
Bu akşam tribünlerde 50 binden fazla taraftar, kritik maçta Galatasaray’ın en büyük destekçisi olacak. Manchester United’a ‘cehennem’i bir kez daha tattıracak.
(Fanatik)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
GALATASARAY HAZIRLIK MAÇLARI NE ZAMAN? Galatasaray'da Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı: Hazırlık Maçı Takvimi Netleşti!
Fenerbahçe, orta saha transferinde rotasını Almanya'ya çevirdi!
TRANSFER | Galatasaray, Osimhen için dünya yıldızını bekletiyor! Anlaşmanın şartları belirlendi...
Süper Lig ekibinden Fenerbahçe'nin yetenekli oyuncusuna transfer teklifi!
Konferans Ligi şampiyonu Chelsea, Şampiyonlar Ligi'ni kazanan PSG'yi devirdi! Madalyaları Trump taktı...