Galatasaray'da Okan Buruk gelişmesi! Tüm gözler onda...
Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Okan Buruk, Başkan Dursun Özbek'in yeni teklifini bekliyor. Özbek'in 2 yıllık yeni sözleşme teklifiyle şampiyon hocanın maaşına zam yapılması bekleniyor.
Haberin Devamı
/

Pek çok yıldızıyla sezon içinde sözleşme uzatan Galatasaray’da, başkan Dursun Özbek son olarak Mertens’in 1 yıl daha kalacağını müjdelemişti. Şimdi gözler Okan Buruk’a çevrildi.
RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR
/

Resmi olarak kontratı 30 Haziran’da sona erecek Buruk’la 2 yıllık yeni mukavele için söz kesildiği belirtilirken, kısa zamanda açıklama yapılması bekleniyor.
Haberin Devamı
/

Transfer konusunda Okan hocayla sürekli dirsek temasında olan Galatasaray Yönetimi, 50 yaşındaki hocanın ücretine de zam yapacak.
/

35 milyon TL civarında bir rakam kazanan Okan Buruk’a, üst üste 2 şampiyonluğun ardından hatırı sayılır zam uygulanacağı öğrenildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
ÇİFTE HEDEF
/

Bu sezon ligde 2.68’lik rekor puan ortalaması yakalayan ve unutulmaz serilerin baş mimarı olan Buruk, önümüzdeki yıl hem 5. yıldızı hem de Şampiyonlar Ligi’nde başarıyı hedefliyor. Yönetim, transferde de hocanın tüm taleplerini gerçekleştirmek için yoğun uğraş veriyor.