Galatasaray’da yeni sezon planları: Veda ve transfer bombaları
Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonunda 36. haftada şampiyonluğunu garantileyen Galatasaray, yeni sezon için kadro yapılanmasını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar, iç transferde önemli hamlelerle güçlü bir ekip kurmayı hedefliyor.
Haberin Devamı
/

Galatasaray, genç yeteneği Yunus Akgün ile 4 yıllık yeni bir sözleşme üzerinde anlaştı. Yıllık 2.3 milyon Euro kazanması beklenen oyuncunun, önümüzdeki günlerde resmi imzayı atacağı belirtildi.
BARIŞ İÇİN 35 MİLYON EURO
/

Sarı-kırmızılılar, yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz için 35 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Devre arasında Premier Lig’den gelen 17 milyon Euro’luk teklifi reddeden kulübün, transfer görüşmelerinde sonuca yakın olduğu öğrenildi.
Haberin Devamı
OSIMHEN’İN AYRILIK İHTİMALİ ARTIYOR
/

Galatasaray’ın golcü yıldızı Victor Osimhen’e, Arap Yarımadası’ndan yıllık 40 milyon Euro’luk cazip bir teklif geldiği konuşuluyor. Sarı-kırmızılılar, oyuncuyla sözleşme yenilemek için teklif yaptı ancak transferin gerçekleşmesi zor görünüyor.
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
ZANIOLO YENİDEN KİRALIK
/

Geçtiğimiz sezonu Fiorentina’da kiralık olarak geçiren Nicolo Zaniolo, Galatasaray’a geri dönecek. Ancak kulüp, İtalyan oyuncuyu bir kez daha kiralık olarak göndermeyi planlıyor.
MUSLERA VE MERTENS’E DUYGUSAL VEDA
/

Galatasaray’ın efsane isimleri Fernando Muslera ve Dries Mertens, Başakşehir maçının ardından düzenlenecek özel bir törenle taraftarlara veda edecek. Muslera, Uruguay’da bir yıl daha futbol oynadıktan sonra satın aldığı kulüple ilgilenecek, ancak Galatasaray ile bağlarını koruyarak genç yetenekler önermeye devam edecek. Mertens ise ülkesine dönmeye hazırlanıyor.