Gekas'ı unutturan adam

Akhisar Belediyespor'un golcü oyuncusu Oumar Niasse, takımının galip geldiği her müsabakada gol sevinci yaşayarak Gekas'ı aratmadı.
Spor Toto Süper Lig'de geçen yılın ikinci yarısında Gekas'ın attığı gollerin katkısıyla ligde kalmayı başaran Akhisar Belediyespor, Yunan oyuncunun bu sezon takımda kalmayı tercih etmemesi üzerine forvet hattını Oumar Niasse'yle takviye etti.
Torku Konyaspor'a transfer olduktan sonra 2 maçta henüz gol atamayan Gekas'ın aksine Niasse Akhisar Belediyespor'da 5 karşılaşmada 3 gole ulaştı.
Takımının galip geldiği Elazığspor, Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarında 1'er gol kaydeden 23 yaşındaki Niasse, aynı zamanda takımının en golcü ismi oldu. Akhisar Belediyesporlu vatandaşı Sonko'nun tavsiyesi üzerine takıma katılan Niasse, henüz deplasmanda maçlarında gol atamadı.
Spor Toto Süper Lig'de ilk 5 haftada 8 gol kaydeden Ege temsilcisinde Niasse'nin (3) dışında Bruno ve Kenan Özer'in 2'şer ve Uğur Demirok'un 1 golü bulunuyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süper Lig'in tarihi takımları küllerinden yeniden doğdu
Yok böyle bonservis! Galatasaray'dan tarihe geçecek Victor Osimhen operasyonu...
SON DAKİKA HABER | Fenerbahçe yönetiminden Jose Mourinho kararı!
İngiliz devi, Kenan Yıldız’ın peşinde! Yarışta tek değil
Galatasaray'da Trabzonspor deplasmanı şampiyonluk maçı olabilir