Gol düellosundan Aston Villa galip çıktı

İngiltere Premier Ligi'nde Aston Villa sahasında West Bromwich Albion'u 4-3 mağlup etti.
Konuk ekip maça fırtına gibi başladı. 4. dakikada Chris Brunt ile öne geçen West Bromwich, 9. dakikada Fabian Delph'in kendi kalesine attığı golle 2-0'ı yakaladı. Bundan sonra söz sırası Aston Villa'daydı. 12. dakikada Andres Weiman farkı bire indirdi. 25. dakikada sahneye çıkan Leandro Bacuna eşitliği sağladı.
Maçın başında kendi filelerini havalandıran Fabian Delph bu kez doğru kaleyi bulmayı başardı ve 37. dakikada Aston Villa'yı öne geçirdi. Çılgın ilk yarının hız kesmeye niyeti yoktu. Youssouf Mulumbu 43. dakikada West Bromwich adına golü kaydetti ve soyunma odasına 3-3 eşitlikle girilmesini sağladı.
İkinci yarıda ise bambaşka bir görüntü vardı. İlk yarının aksine adeta bir soğuk savaş havasında geçen ikinci 45 dakikada, Aston Villa Christian Benteke'nin 64. dakikada penaltıdan attığı golle üç puana uzanan taraf oldu.
Bu sonuçla Aston Villa puanını 27'ye yükseltirken West Bromwich 22 puanda kaldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'da Trabzonspor deplasmanı şampiyonluk maçı olabilir
Avrupa basını, derbiyi manşetlere taşıdı: Mourinho'nun Fenerbahçe'si rayından çıktı
Jose Mourinho, Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la aynı kaderi yaşadı
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu'dan, Ali Koç'a tepki! Adaylık açıklaması...
Derbi yenilgisi sonrası Jose Mourinho'yu topa tuttu: Dünyanın en büyük hocasısın öyle mi?