Göztepe, Sambacılar'dan tam verim aldı

1'inci Lig'de 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Kocaelispor'la karşı karşıya gelecek 56 puanlı 2'nci sıradaki Göztepe, devre arasında kadrosuna dahil ettiği Brezilyalı oyunculardan tam verim aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İlk olarak CSKA 1948 Sofya takımında stoper Heliton'u kadrosuna dahil eden sarı-kırmızılılar ardından Atletico Paranaense'den golcü Ramulo Cardosu'yu kiraladı. Güçlü fiziği ile dikkat çeken Heliton takıma çabuk uyum sağladı. 28 yaşındaki futbolcu 11 resmi maça çıktı.
Ligde ve Türkiye Kupası'nda toplam 856 dakika forma giyen Heliton, 2 gol atarak hücuma da katkı sağladı. Ramulo ise ara transferin son gününde imzası attı. Ligde 6 maça çıkan 22 yaşındaki forvet kısa sürede takıma çok önemli katkılar sağladı. Ramula 6 müsabakada 3 gol atıp 2 de asist yaptı. Göztepe'nin 5 golüne direkt etki eden Sambacı golcü, Teknik Direktör Stanimir Stoilov'un önemli kozlarından biri olmayı başardı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'da Granit Xhaka gerçeği ortaya çıktı! Tesislerde görüşme...
Galatasaray, Trabzonspor deplasmanına hazırlanıyor
Beşiktaş, taraftara açık antrenman yaptı
Serdal Adalı, Beşiktaş’ın transfer planını açıkladı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan açıklamalar: Mourinho'ya teklif geldi! Osimhen 40 yılda bir gelir