Hakan Arıkan Trabzonspor'da

Trabzonspor Kulübü, Kayserispor'dan kaleci Hakan Arıkan ile anlaşmaya vardığını borsaya bildirdi.
Bordo-mavili kulüp, sezon sonuna kadar kiraladığı futbolcu için Kayserispor'a 550 bin avro, oyuncuya da 1 milyon 400 bin lira garanti ücret ödeyecek.
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Profesyonel futbolcu Hakan Arıkan'ın, 2014-15 futbol sezonu ikinci yarısı için kulübümüze kiralanması konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Kayserispor Kulübü'ne, kiralama bedeli olarak 550 bin avro ödenecektir. Ayrıca oyuncuya 2014-15 futbol sezonu için 1 milyon 400 bin lira garanti ücret ödenecektir."
Trabzonspor Kulübü, Kayserispor'dan kaleci Hakan Arıkan ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalayarak ara dönemde ilk transferini gerçekleştirdi.
Demba Ba'ya şok "Charlie Hebdo" sorusu
Hakan Arıkan, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerindeki imza töreninde, kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Kulüp başkan yardımcısı Ali Uzunay, imza töreninde yaptığı konuşmada, Hakan Arıkan'a başarı dileyerek, "Deneyimli bir kaleciyle anlaşma sağladık. Transfer camiamıza hayırlı olsun" dedi.
Deneyimli kaleci Hakan Arıkan ise Trabzonspor gibi büyük bir takımda forma giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.
Fatih Terim'in oyunu Arda Turan'a mı yazdılar?
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Real Madrid’de bir dönem sona eriyor! Luka Modric açıkladı
Fenerbahçe’ye transfer mi oldu? Şanlıurfaspor’dan Uchenna Ogundu açıklaması
Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yakmıştı! Galatasaray yıldız futbolcunun peşine düştü...
Victor Osimhen'den Galatasaray taraftarlarını sevindiren haber!
Beşiktaş, yeni sezona flaş transferlerle başlangıç yapacak! 4 yıldız birden listede...