Hakeme hakaret eden Angel Correa'ya 5 maç ceza

İspanya Futbol Federasyonu'na (RFEF) bağlı Disiplin Komitesi, Getafe-Atletico Madrid maçında hakeme hakaret eden Arjantinli futbolcu Angel Correa'ya 5 maç ceza verdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Disiplin Komitesi, Getafe maçının 88. dakikasında kırmızı kart gören Angel Correa'ya "baş hakeme yönelik hakaret, sözlü hakaret ve aşağılayıcı tutumlardan" toplam 5 maç ceza verildiğini duyurdu.
Getafe'ye deplasmanda 2-1 mağlup olan Atletico Madrid'in forvet oyuncusu Correa, Getafeli Djene'ye yaptığı faulun ardından kırmızı kart gösteren baş hakem Cuadra Fernandez'e argo sözler etmişti.
Correa, maçın ardından yaptığı açıklamada da "Çok hassas bir anda takımımı 10 kişi bıraktığım için çok gergindim ve en kötü şekilde karşılık verdim." diyerek hakem Fernandez'den özür dilemişti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'da forma giyemeyen Kerem Demirbay'a Süper Lig ekibi talip oldu
Basın mensupları davet edildi! İşte Galatasaray Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin son hali...
TFF'nin Beşiktaş - Galatasaray derbisi için düşündüğü yabancı hakem belli oldu! Talep yazısı gönderildi...
Türkiye - Macaristan maçı ne zaman, hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi play-off turu detayları!
Beşiktaş - Galatasaray derbisine Barış Alper Yılmaz için gelecekler!