Lider Beşiktaş Hatay'da puan bıraktı

Lider Beşiktaş Hatayda puan bıraktı
expand

Süper Ligin 18. haftasında lider Beşiktaş, deplasmanda Hatayspor'la 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş’ın Süper Lig’deki beş maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Karşılaşma 2-2 sona ererken Beşiktaş'ta sarı kart gören Welinton, Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Beşiktaş, 41'de Larin'le beraberliği sağladı ve ilk yarı 2-2 sona erdi.

23. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Aaron Boupendza, Hatayspor'u öne geçirdi ve ligdeki 12. golüne imza attı.

Beşiktaş, 6. dakikada Aboubakar ile golü buldu. Hatayspor, son haftaların formda ismi Boupendza ile bir dakika sonra bu gole yanıt verdi. 1-1

Hatayspor'da cezalı kaleci Munir'in bu maçta yok. Sakatlıkları devam eden Yusuf Abdioğlu, Mame Biram Diouf ve Billong'un durumları ise maç saatinde belli olacak.

Beşiktaş'ta Mensah sakatlığı nedeniyle kadroya dahil edilmedi. Diğer eksikler ise Gökhan Töre ve Ljajic.

İlk 11'ler

Hatayspor: Akın Alkan, Popov, Pablo, Billong, Mesut Çaytemel, Rayane, Ribeiro, Selim Ilgaz, Traore, Akintola, Boupendza.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Necip, Atiba, Ghezzal, Larin, Aboubakar.


FIFA yılın en iyi futbolcusunu açıkladı | Video

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow