İki yönetici Galatasaray'a geri döndü
Galatasaray'da başkan seçilen Mustafa Cengiz'in ekibinde yer alacak iki isimden taraftara mesaj geldi.
Haberin Devamı
/

Galatasaray Kulübünün olağanüstü genel kurulu tamamlanırken, mevcut başkan Dursun Özbek'e üstünlük sağlayan Mustafa Cengiz, bu koltuğu oturacak 37. başkan oldu.
/

Daha önce Galatasaray'da görev yapmış iki isim de Mustafa Cengiz'in ekibinde yer alacaklarını duyurdu.
Haberin Devamı
/

Birçok yönetimde görev alan Abdurrahim Albayrak, yeniden Florya'ya döneceğini açıkladı. Albayrak, Terim'in "Nerede kalmıştık" akımıyla cevap verdi.
/

Mustafa Cengiz'in ekibinde yer alacak bir başka isim olan Burak Elmas Twitter'dan Albayrak'ı etiketleyerek, "Nerede kalmıştık?" paylaşımını yaptı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Albayrak da bu paylaşıma, "Sevgili Burak kardeşim Florya'da kalmıştık" diyerek cevap verdi. Burak Elmas da daha önce Özhan Canaydın döneminde Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapmıştı.
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı