hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İsmail Köybaşı: Göztepe hak ettiği yere döndü

    İsmail Köybaşı: Göztepe hak ettiği yere döndü
    expand
    KAYNAKİHA

    Göztepe kaptanı İsmail Köybaşı, Süper Lig’e yükselmelerinin yanı sıra aynı zamanda da Türkiye’nin sempatisini kazandıklarını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol 1. Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Göztepe'de oyunculardan İsmail Köybaşı, Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Köybaşı, geçen sezonu başarısızlıkla tamamlamalarının ardından sezon başında Süper Lig'e yükselmeyi başaracaklarına takım olarak inandıklarını dile getirdi. Süper Lig’e çıkmalarının anlık olmadığını ve uzun metrajlı bir başarı olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, "Hiçbir şey kolay değildi. İnanın buna ama böyle daha anlamlı ve daha güzel, her şeyiyle her bir paydaşıyla mükemmel bir organizasyonun futbolcularıyız" dedi.

    "Göztepe hak ettiği yere döndü"

    Sadece Süper Lig'e yükselmediklerini aynı zamanda tüm Türkiye'nin sempatisini de kazandıklarını vurgulayan İsmail Köybaşı, "Buraya gelmeden önce buranın büyüklüğünü biliyordum ama buraya geldikten sonra bunu iliklerime kadar hissettim. Bunu geçen gün de söyledim, hala söylüyorum, hep söyleyeceğim. Çünkü çok değerli, tarihiyle her bir branşıyla bütünleşmiş, kültürüne önem veren ve bunu kaybetmemek için elinden geleni veren bir yapı var, bu çok değerli. Bu yapının bir parçası olduğum için son derece mutlu ve gururluyum. Göztepe hak ettiği yere döndü. Bunlar yeni hayallerin başlangıcı diye düşünüyorum, çok daha iyi şeyler yapacağına eminim" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow