İspanyol gazeteciden bomba iddia: Barcelona'yı reddetti Galatasaray'a geliyor

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'la yolların ayrılacağı iddia edildi. Bu iddia İspanyol bir gazeteciye ait. Miguel Rico, Tudor'un yerine Galatasaray'ın başına gelecek ismi açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İşte Bruma'ya teklif yapan 2 İngiliz kulübü
Yönetim, PSG'nin eski çalıştırıcısı Laurent Blanc'a teklif götürdü. İspanya'nın El Mundo Deportivo gazetesinin yazarlarından Miguel Rico, 51 yaşındaki teknik adamın, Türkiye'ye gelmeye yakın olduğunu iddia etti.
Miguel Rico, Barcelona'nın teknik adamlık için teklif sunduğu Laurent Blanc'ın, Galatasaray'dan çok ciddi bir proje içeren öneri aldığını ve bunu değerlendirdiğini vurguladı.
El Mundo Deportivo yazarı, “Öğrendiğim kadarıyla Fransız teknik direktör Blanc, Türkiye'den gelen teklif karşısında büyük heyecan duydu ve sıcak baktı. Barcelona'nın Ernesto Valverde ile anlaşmasının ardından Blanc'ı, Türkiye'de görebiliriz” ifadesini kullandı. (Sözcü)
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sergen Yalçın'dan flaş açıklamalar! Eski öğrencisi hakkında konuştu...
Süper Lig'in tarihi takımları küllerinden yeniden doğdu
Yok böyle bonservis! Galatasaray'dan tarihe geçecek Victor Osimhen operasyonu...
SON DAKİKA HABER | Fenerbahçe yönetiminden Jose Mourinho kararı!
İngiliz devi, Kenan Yıldız’ın peşinde! Yarışta tek değil