Joao Mario, Solskjaer ile birlikte yeniden doğdu!

Yaz transfer döneminin sonunda transfer edilen Joao Mario, Giovanni van Bronckhorst ve Serdar Topraktepe dönemlerinde gözden düşmüştü. Portekizli yıldız, Solskjaer ile birlikte küllerinden doğdu.
Solskjaer’in orta sahada 8 numara olarak kullandığı Portekizli futbolcu, Sivasspor ve Trabzonspor maçlarında ortaya koyduğu futbolla büyük alkış topladı.
Sivas’ta 90 dakika sahada kalan ve penaltıdan attığı golle skoru belirleyen Joao Mario, Trabzonspor karşısında da sahanın en iyi isimleri arasında yer aldı. Hem defansif hem de ofansif anlamda takıma ciddi katkı yapan tecrübeli futbolcu geldiği günden beri ilk kez vitrine çıktı.
Teknik patron Ole Gunnar Solskjaer’in performansından memnun olduğu Joao Mario’ya ilerleyen haftalarda 11’de forma vermeye devam edeceği aktarıldı.
DAHA RICARDO VE ARROYO VAR
Ara transferde büyük umutlarla kadroya dahil edilen genç yetenekler Keny Arroyo ve Elan Ricardo, Beşiktaşlı taraftarların geleceğe umutla bakmasını sağlayan en önemli faktörler arasında yer alıyor. Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer, Trabzonspor maçında kadroya aldığı Arroyo’ya süre vermezken, Ricardo’yu ise takımla sadece 2 antrenmana çıktığı için tribüne göndermişti.
Norveçli hocanın cuma günü Eyüpspor’la oynanacak maçla birlikte Arroyo ve Ricardo’ya şans tanımaya başlayacağı ifade edildi. Adaptasyon döneminde bulunan genç oyuncuların büyük olasılıkla ikinci yarıda şans bulmaları bekleniyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
FENERBAHÇE KOMBİNE BİLET SATIŞI: Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Fenerbahçe'de transfer gündemi çok yoğun! Değişiklikler kapıda...
Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin genç yıldızını Premier Lig'e istiyor!
Galatasaray'dan stoper hamlesi! Resmen duyurdular...
ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN? Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri Kimler? Şampiyonlar Ligi Ön Eleme, Play-Off ve Lig Kura Tarihi...